top of page
aankoop en verkoop van goud

GOUD, AANKOOP EN VERKOOP

Goud is een heel stabiel beleggingsproduct. U krijgt er steeds een mooie prijs voor. En zéker als u bij een betrouwbaar huis aanklopt. Zoals Coorevits Juwelen in Gent. Wij zijn perfect op de hoogte van de kwaliteit en marktprijs van goud, zilver en juwelen (vooral met diamant). Wilt u edelmetaal kopen of verkopen? U maakt bij ons altijd de beste deal. Wij zijn een partner die goud waard is.

scroll icon

HUIS VAN VERTROUWEN

De specialisten van Coorevits Juwelen hebben een uitgebreid (internationaal) netwerk en kennen de goudmarkt door en door. Niet verwonderlijk, met ruim dertig jaar ervaring en expertise. Christophe Coorevits is ondertussen al de derde generatie die dit familiebedrijf leidt. Coorevits Juwelen staat bekend als een heel betrouwbare zaak met een vlekkeloze reputatie.

Coorevits Juwelen
next

WAT KOPEN WIJ JUIST AAN?

Concreet kopen wij juwelen (goud, zilver of platina), juwelen die bezet zijn met briljant (bij het taxeren houden we altijd rekening met de edelstenen die er in gezet zijn), antieke juwelen (goud, zilver of platina), briljanten (geslepen diamanten, die we ook los aankopen – met of zonder certificaat), (zak)horloges in goud of zilver, merkhorloges, goud in alle vormen (van tanden, stukjes schakels, ...), gouden of zilveren munten en gesigneerde (merk)juwelen in goud of zilver.

behang winkel Coorevits Juwelen

AFSPRAAK MAKEN

Een afspraak maken mag, maar moet niet. U bent altijd welkom in onze winkel in Gent. Hier kan u trouwens ook een mooie en uitgebreide collectie juwelen terugvinden. Indien u edelmetalen wil verkopen, breng dan zeker en vast een identiteitskaart mee.

GOUD OF SIERADEN VERKOPEN? COOREVITS JUWELEN IN GENT IS GEÏNTERESSEERD!

SPRING BINNEN, MET OF ZONDER AFSPRAAK!

bottom of page