Edelmetalen en juwelen (ver)kopen

Droomt u van een uniek juweel met diamant, dat uw smaak en persoonlijkheid honderd procent weerspiegelt? Of wilt u uw geliefde verrassen met een prachtig sieraad? Juwelen Coorevits in Gent is de plaats waar u moet zijn. En omdat het niet alleen goud is dat blinkt, hebben wij ook zilver om uit te kiezen. Wij hebben juwelen en edelmetaal in elke prijsklasse. Bovendien verkopen wij onze juwelen aan 20 à 40 procent van de geschatte nieuwprijs.

Juweel van een zaak

Wij verkopen juwelen in goud, zilver of platina, juwelen bezet met briljant of andere edelstenen, antieke juwelen in goud, zilver of platina, gouden of zilveren (zak)horloges, merkhorloges, gesigneerde (merk)juwelen in goud of zilver.

Wilt u een juweel laten herstellen? Geen probleem, in ons eigen atelier maken wij uw kostbare stuk weer als nieuw. Ook juwelen zetten is geen probleem. En dat tegen de juiste prijs. U leest het goed: voor onze klanten zijn wij een juweel van een zaak! Logisch, want wij zijn alleen tevreden als u dat bent.

Kom langs met uw partij goud of zilver – wij taxeren de kostbaarheden (vrijblijvend) ter plaatse. Dankzij onze expertise en onze geijkte apparatuur kent u meteen de exacte waarde. Vervolgens beslist u zelf of u meteen verkoopt, of liever nog wat wacht. Uiteraard vertellen wij u graag alles over de huidige koersen en de verwachte evoluties in de markt.

Altijd welkom

Onze stijlvolle en gemakkelijk bereikbare zaak bevindt zich in de Sint-Niklaasstraat in Gent – ideaal voor geïnteresseerden in heel (Oost-)Vlaanderen. U bent er altijd (meer dan) welkom voor een vrijblijvende kennismaking met onze collectie, of een al even vrijblijvende taxatie. Kiest u een juweel uit onze winkel, of laat u liever iets op maat maken (bijvoorbeeld op basis van een eigen ontwerp)? Alles is bespreekbaar. Tot binnenkort? Alvast wat meer informatie? U kunt ons altijd bellen!

Maak een afspraak of kom meteen langs bij Coorevits Juwelen in Gent!